Fördelarna med ångrengöring

En ångrengörare kan användas för att rengöra alla ytor i ditt hem, golv, sängkläder, möbler, kök och badrum helt utan kemikalier. Även Trägolv, laminat och klinkerplattor  städas mycket djupare med en ångtvätt gentemot att moppa osv. Ångmaskinen rengör, desinficerar och torkar golvet på samma gång vilket gör det mycket effektivt. Med en temperatur på 180 grader och torr ånga så kommer den att döda alla bakterier, helt utan kemikalier. Att inte behöva använda kemikalier innebär att inga rester eller skadliga gifter lämnas kvar. Ånga från en ångmaskin kan smälta bort fett, smuts och dödar samtidigt mögel, bakterier och allergener där de gömmer sig. Ångrengörare kommer att helt förändra sättet vi städar på genom att rengöra djupare, ekologiskt och göra våra hem och lokaler renare.

Rengöra en madrass och döda dammkvalster samt bakterier?

Sova på en ren madrass hjälper dig att andas lättare och låter dig få en bättre nattsömn. Att använda en ångtvätt är ett sätt att rengöra din madrass från dammkvalster, bedbugs och bakterier. En ångtvätt använder minimalt med vatten som tränger in på svåråtkomliga ställen och torkar snabbt.

Rengöring av kakel och klinkerfogar i kök och badrum

Ångrengöring av ett klinkergolv kommer få golvet att se helt nytt ut igen. En professionell ångtvätt kommer rengöra klinkerfogarna 10 gånger bättre än en person kan skura dem och det kan göras utan några kemikalier, bara vatten och på några ögonblick.