12834942_10153646284212933_1948157546_n

Om CostaService

Verksamheten startades 2015 och vi är en liten familj som driver företaget på ett professionellt och flexibelt sätt. Vi har låga omkostnader därför kan vi erbjuda er professionellt städning till bra priser. Vi är för närvarande endast verksamma på Costa Del Sol.

Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ” Valuta för pengarna”. CostaService tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen start- eller körningsavgift.

Hur Fungerar Det?

På vårat första kundbesök har vi alltid med oss städerskan som skall utföra jobbet i ert hem och skräddarsyr era önskemål tillsammans med er. Vi besöker er snarast för provstädning. Inget avtal signeras förrän ni känner er nöjda & trygga.

För Bästa Resultat

Oavsett om det är regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle så finns det lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Städmaterial

För att du som kund ska få den kvalitet du vill, tillhandahåller vi allt material. Det vi ta med oss är en välfungerande dammsugare, hink och mopp, samt rengöringsmedel för olika ytor. Självklart kan vi även använda ditt städmaterialet om så önskas.

Trygghet & Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, koder och andra personliga uppgifter. Vi som jobbar på CostaService skriver på sekretessavtal och får gå internutbildningar. Vi är ett företag som spelar med öppna kort och har därför inga dolda avgifter. Skulle du som kund av någon anledning inte behöva våra tjänster längre kan du när som helst avsluta dessa. Vi har en öppen och rak dialog med våra kunder. Vi är övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med det arbete vi utför. Därför har vi en nöjd kund-garanti vilket innebär att eventuella klagomål åtgärdas – helt kostnadsfritt!

  • Vi är egna företagare
  • Vi är försäkrade
  • Vi är momsregistrerade
  • Vi har bra arbetsförhållanden ( Vi bor på Solkusten 🙂 )

 

Nöjd kundgaranti

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med kostnadsfritt!

Om Något Skulle Hända

CostaService täcker samtliga skador på egendom som vår personal orsakar.